О књизи Велики бас: Тајне златног језера

Популарни пецарош се враћа са Биг Басс Сецретс оф тхе Голден Лаке™, 5×3 слот са опцијом да покрене два бесплатна окретања. Функција Златно језеро нуди веће новчане награде јер пецарош може да зграби златне дијаманте и заврти точак да освоји више награда, а приступа му се путем интерактивног режима откривања картице. Оба точка бесплатних окретаја нуде метар који се може додатно надоградити да би вам дао бесплатне окрете и множитеље, иако до пет сцаттер-а у главним слотовима нуди максимално 20 бесплатних окретаја.

Шта можете очекивати:

  • 10 додатних окрета и прогресивних множитеља се додељују за свака четири рибара који се појаве током бесплатних окрета
  • Одабиром 12 карата за играње покреће се традиционални режим бесплатних окретаја, при чему две прете да уђу у функцију бесплатних окретаја Златног језера, што на сличан начин повећава добитке.
  • Све вредности се додају укупном добитку ако више пецароша освоји позицију.

БигБассСецретсОфТхеГолденЛакеRS је сајт за бесплатне игре које се играју искључиво користећи кредите за игру. Овде не можете зарадити прави новац. Не нудимо могућност освајања новчаних награда или поклона. Сајт је намењен одраслима старијим од 18 година. Обука на БигБассСецретсОфТхеГолденЛакеRS не гарантује прави успех у новцу у будућности.