Услови

Добродошли у БигБасс Сецретс Оф Тхе Голден Гласс!

Ови услови описују правила и прописе за коришћење веб локације БигБассСецретсОфТхеГолденГласс која се налази на БигБассСецретсОфТхеГолденГласс.

Приступањем овој веб страници, претпостављамо да се слажете са овим условима. Немојте наставити да користите БигБассСецретсОфТхеГолденГласс осим ако се не слажете са свим одредбама и условима наведеним на овој страници.

Следећа терминологија се примењује на ове услове, изјаву о приватности и одрицање одговорности и све уговоре: „Купац“, „Ви“ и „Ваш“ се односе на вас, особу која се пријављује на ову веб локацију и поштује услове компаније. „Компанија“, „ми“, „ми“, „наши“ и „нас“ односе се на нашу компанију. „Купац“, „Купци“ или „Ми“ се односи на купца и нас. Сви услови се односе на понуду, прихватање и разматрање плаћања неопходног да се процес наше помоћи кориснику спроведе на најприкладнији начин у изричитој сврси задовољавања потреба корисника у вези са пружањем услуга. утврђује друштво, у складу са важећим законским прописима у пк. Све употребе горње терминологије или других речи у једнини, множини, великим словима и/или он/она користе се наизменично и стога се односе на исту ствар.

Информациони колачићи

Користимо колачиће. Приступањем БигБассСецретсОфТхеГолденГласс-у, пристајете на употребу колачића у складу са политиком приватности БигБассСецретсОфТхеГолденГласс-а.

Већина интерактивних веб локација користи колачиће који нам омогућавају да прикупљамо информације о кориснику приликом сваке посете. Наша веб локација користи колачиће да би омогућила функционалност одређених области како би људима олакшала посету нашој веб страници. Неки од наших придружених/рекламних партнера такође могу да користе колачиће.

Овлашћење

Осим ако није другачије назначено, БигБассСецретсОфТхеГолденГласс поседује права интелектуалне својине на све материјале на БигБассСецретсОфТхеГолденГласс. Сва права интелектуалне својине су задржана. Може им се приступити са БигБассСецретсОфТхеГолденГласс за вашу личну употребу, подложно ограничењима наведеним у овим Условима.

Не можеш:

  • Поново поставите материјал са БигБассСецретсОфТхеГолденГласс
  • Продајте, изнајмите или подлиценцирајте материјал од БигБассСецретсОфТхеГолденГласс
  • Репродуцирајте, дуплирајте или копирајте било који материјал са БигБассСецретсОфТхеГолденГласс
  • Редистрибуирајте садржај помоћу БигБассСецретсОфТхеГолденГласс

Овај уговор ступа на снагу даном закључења. Наши Услови коришћења су креирани уз вашу помоћ.

Делови ове веб странице нуде корисницима могућност објављивања и размене мишљења и информација у одређеним областима веб странице. БигБассСецретсОфТхеГолденГласс филтрира, уређује, објављује или прегледа коментаре пре него што се појаве на сајту. Коментари не одражавају ставове и мишљења БигБассСецретсОфТхеГолденГласс, његових агената и/или повезаних лица. Коментари одражавају ставове и мишљења особе која објављује своје ставове и мишљења. У мери у којој је то дозвољено важећим законом, БигБассСецретсОфТхеГолденГласс неће бити одговоран за коментаре нити било какву одговорност, штету или трошкове настале и/или настале као резултат коришћења и/или постављања и/или појављивања коментара у њима. . Веб страна.

БигБассСецретсОфТхеГолденГласс        задржава право да надгледа све коментаре и да уклони све коментаре који се могу сматрати неприкладним, увредљивим или крше ове Услове.

Гарантујете и потврђујете да:

  • Имате право да постављате коментаре на нашој веб страници и имате све потребне лиценце и сагласности за то;
  • Коментари не крше никаква права интелектуалне својине, укључујући без ограничења ауторска права, патенте или жигове било које треће стране;
  • Коментари не садрже клеветнички, клеветнички, увредљив, опсцен или на други начин незаконит материјал који нарушава приватност
  • Коментари се неће користити за подстицање или промовисање комерцијалних или уобичајених или приказивање комерцијалних активности или незаконитих активности.

Овим дајете БигБассСецретсОфТхеГолденГласс неексклузивну лиценцу за коришћење, репродукцију, модификовање и дозвољавате другима да користе, репродукују и модификују било који од ваших коментара у било ком облику, облику или медију.

Хипертекстуалне везе до нашег садржаја

Следеће организације могу да повезују нашу веб страницу без претходне писмене сагласности:

  • Владине агенције;
  • претраживачи;
  • Новинарске организације;
  • Дистрибутери онлајн каталога могу да се повезују са нашим сајтом на исти начин на који се повезују са сајтовима других јавних предузећа; И
  • Предузећа која су овлашћена у оквиру шеме, осим непрофитних организација, добротворних центара и добротворних група за прикупљање средстава, не смеју имати хипервезе до наше веб странице.

Ове организације могу да повезују нашу веб страницу, публикације или друге веб странице све док веза: (а) није обмањујућа на било који начин; (б) не подразумева спонзорство, подршку или одобрење филијале и њених производа и/или услуга; и (ц) уклапа се у контекст веб странице која повезује.

Можемо размотрити и одобрити додатне захтеве за повезивање следећих типова организација:

  • опште познати потрошачки и/или пословни извори информација;
  • сајтови заједнице дот.цом;
  • удружења или друге групе које представљају добротворне организације;
  • Онлине дистрибутери каталога;
  • Веб страна;
  • рачуноводствене, правне и консултантске компаније; И
  • образовне установе и индустријска удружења.

Одобраваћемо захтеве за чланство од ових организација ако утврдимо да: (а) чланство неће негативно утицати на нас или наше подружнице; (б) организација нема негативну евиденцију код нас; (ц) предност у видљивости хиперлинка компензује нам недостатак БигБассСецретсОфТхеГолденГласс; и (д) веза се односи на опште информације о извору.

Ове организације могу да се повезују са нашим сајтовима све док линк: (а) није обмањујући ни на који начин; (б) не имплицира спонзорство, одобравање или одобрење Придруженог лица и његових производа или услуга; и (ц) уклапа се у контекст веб странице која повезује.

Ако сте једна од организација наведених у тачки 2 изнад и заинтересовани сте за повезивање са нашом веб локацијом, обавестите нас путем е-поште БигБассСецретсОфТхеГолденГласс. Укључите своје име, име ваше организације, контакт информације и УРЛ вашег веб сајта, листу свих УРЛ адреса са којих желите да се повежете на нашу веб локацију и листу УРЛ адреса на нашој веб страници са којих желите да прекинете везу. Молимо сачекајте 2-3 недеље за одговор.

Одобрене организације се могу повезати са нашом веб локацијом на следеће начине:

  • Коришћење назива наше компаније; или
  • Коришћење јединственог изворног претраживача са којим је повезан; или
  • Коришћење било ког другог описа нашег повезаног сајта који има смисла у контексту и формату садржаја на повезаном сајту.

Употреба БигБассСецретсОфТхеГолденГласс логотипа или другог уметничког дела неће бити дозвољена за повезивање без уговора о лиценцирању жига.

Фрамеворк

Не смете да правите оквире око наше веб странице који на било који начин мењају визуелну презентацију или изглед наше веб странице без наше претходне писмене сагласности.

Одговорност за садржај

Не сносимо одговорност за садржај приказан на вашој веб страници. Сагласни сте да ћете нас обештетити и заштитити од било каквих потраживања које произилазе из ваше веб странице. Ниједна веза не сме бити приказана на било којој веб страници која би се могла протумачити као клеветничка, опсцена или криминална или која крши, на други начин крши или заговара повреду или другу повреду права било које треће стране.

Резервисање права

Задржавамо право да од вас затражимо да уклоните све везе или одређену везу до наше веб странице. Сагласни сте да на захтев одмах уклоните све везе ка нашој веб страници. Такође задржавамо право да променимо одредбе и услове ових веза у било ком тренутку. Наставком повезивања на наш сајт, сагласни сте да будете обавезани и да се придржавате ових Услова повезивања.

Уклањање линкова са наше веб странице

Ако из било ког разлога нађете линк на нашем сајту који је увредљив, можете нас контактирати у било ком тренутку и обавестити нас. Испоштоваћемо захтеве за уклањање линкова, али нисмо у обавези да то урадимо нити да вам одговоримо директно.

Не гарантујемо да су информације на овој веб страници тачне, потпуне или тачне; Такође не обећавамо да ће сајт остати доступан или да ће материјали на сајту бити актуелни.

ПАЖЊА

У мери у којој је то дозвољено важећим законом, одричемо се свих изјава, гаранција и услова који се односе на нашу веб страницу и коришћење ове веб странице. Ништа у овом одрицању одговорности:

  • ограничити или искључити нашу или вашу одговорност за смрт или личну повреду;
  • ограничити или искључити нашу или вашу одговорност за превару или лажно представљање;
  • ограничите нашу или вашу одговорност на начин који није дозвољен важећим законом; или
  • искључити сваку нашу или вашу одговорност која се не може искључити према важећем закону.

Ограничења и искључења одговорности наведена у овом одељку и на другим местима у овој изјави: (а) подлежу претходном ставу; и (б) регулише сву одговорност која проистиче из одрицања одговорности, укључујући уговорну одговорност, деликт и кршење законске дужности.

Све док су веб локација и информације и услуге на веб страници доступни бесплатно, нисмо одговорни за било какав губитак или штету.

 

БигБассСецретсОфТхеГолденЛакеRS је сајт за бесплатне игре које се играју искључиво користећи кредите за игру. Овде не можете зарадити прави новац. Не нудимо могућност освајања новчаних награда или поклона. Сајт је намењен одраслима старијим од 18 година. Обука на БигБассСецретсОфТхеГолденЛакеRS не гарантује прави успех у новцу у будућности.